назад

У Золотоноші домовились про співпрацю із центрами надання адмінпослуг

29 лютого 2016 року головний спеціаліст Золотоніського місцевого центру з надання БВПД – Олег Костогриз провів зустрічі з керівниками центрів надання адміністративних послуг Золотоніської міської ради та Золотоніської РДА Оксаною Величко та Сергієм Пилипенком.

Під час зустрічі обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги. Працівники центру надали інформаційні буклети, щодо діяльності Золотоніського МЦ з надання БВПД, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, відповідно до ст. 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Крім того, цього ж дня, спеціалісти Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповсюджували інформаційні матеріали про БВПД в громадському транспорті – в рейсових автобусах Золотоніського ПАТ “АТП-17112” приміського сполучення, в гуртожитках: Золотоніського технікуму ветеринарної медицини за адресою: місто Золотоноша, вул. Садовий проїзд, 1 та Черкаського навчального центру за адресою: місто Золотоноша, вул. Обухова, 52-А.