назад

Участь у прямому ефірі в радіопередачі «Перше голосування: що потрібно знати про участь у виборах Президента України»

1На обласному радіо «Карпати» філії ПАТ «НСТУ» «Івано-Франківської регіональної дирекції» ТРК «Карпати» 14 лютого заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук та кандидат політичних наук, доцент кафедри журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Наталія Марчук взяли участь в інформаційно-аналітичні передачі «Тема дня. Перше голосування: що потрібно знати про участь у виборах Президента України».

Що потрібно знати про участь у виборах Президента України тим, кому на день голосування виповниться 18 і більше років та голосуватиме вперше, як перевірити персональні дані у Державному реєстрі виборців, та що робити, аби не втратити своє право голосувати через відсутність у списках виборців або дані вказані неправильно. Відповідальність за порушення законодавства про вибори.

Про це журналістка Любов Крайня розмовляла з Володимиром Ковальчуком, заступником директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги області та політологом Наталією Марчук.

Аудіозапис прямого ефіру можна прослухати тут