назад

Участь у прямому ефірі в радіопередачі «Тема дня. Радіовимір. Доступність та якість безоплатної правової допомоги на Прикарпатті»

На обласному радіо «Карпати» філії ПАТ «НСТУ» «Івано-Франківської регіональної дирекції» ТРК «Карпати» 10 жовтня директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук разом з громадським експертом, членкинею громадської організації «Родина Кольпінга на Прикарпатті» Оксаною Румак взяли участь в інформаційно-аналітичні передачі «Тема дня:Радіовимір. Доступність та якість безоплатної правової допомоги на Прикарпатті».

Майже 7 тисяч мешканців області, за офіційними даними Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Івано-Франківській області, щороку звертаються за безоплатною правовою допомогою.

Чи мають можливість отримати безкоштовну правову допомогу мешканці віддалених населених пунктів області? Чи задоволені якістю безоплатних юридичних послуг? Про це журналістка Любов Крайня розмовляла у «Темі дня. Радіовимір» з Михайлом Євчуком, директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області та членкинею громадської організації «Родина Кольпінга на Прикарпатті» Оксаною Румак.

Відеозапис прямого ефіру можна переглянути тут.