назад

Успішна судова практика працівників білоцерківського місцевого центру щодо погодження меж земельної ділянки

До Білоцерківського місцевого центру з надання БВПД звернувся громадянин К., який був відповідачем у справі про визнання права на приватизацію земельної ділянки без погодження меж із суміжними землекористувачами. Його сусід звернувся до суду із відповідним позовом, оскільки вважав відмову сусідів у погоджені меж земельної ділянки не правомірною.

Клієнт має всі необхідні правовстановлюючі документи, що підтверджують право власності на прибудинкову територію. Опонент не має права власності на земельну ділянку і тільки розпочав процес безкоштовної передачі (приватизації), однак має самовільну забудову.

Центром встановлено належність особи до суб’єкта права на безоплатну вторинну правову допомогу та призначено представника – працівника Центру Зваду О.А.
Працівником підготовлено відзив на позовну заяву про визнання права на приватизацію земельної ділянки без погодження меж із суміжними землекористувачами.

Завдяки професійним діям працівника Звади О.А., зібраним доказам по справі, суд погодився з позицією відповідача і не задовольнив позовні вимоги.

Права клієнта захищені.

За отриманням безоплатної правової допомоги громадяни можуть звертатися до Білоцерківського місцевого центру з надання БВПД, який знаходиться за адресою: м. Біла Церква, вул. Богдана Хмельницького, 9, контактний телефон: (0456) 33-40-09, 09117.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).