назад

В Лубнах відбувся семінар з питань правової допомоги для ВПО

2015-12-16 11.08.58

В середу, 16 грудня 2015 року, в приміщенні Лубенського центру зайнятості за за ініціативи Благодійної організації “Світло Надії” та за участі працівників Лубенського місцевого центру БПД пройшов семінар для внутрішньо-переміщених осіб.

Як зазначила координатор юридичної служби організації “Світло Надії” Яна Кравченко за первинною правовою допомогою звертається багато осіб, багато з них потребують захисту прав саме в суді. Саме тому взаємодія організації та Центру є доволі актуальною.

Директор Центру Артем Россоха розповів присутнім про досвід по роботі з внутрішньо-переміщеними особами. За його словами з однією із клієнток, яка переселилася з тимчасово окупованої території, вже працює адвокат. Справа стосується питання виплати коштів для поховання та недоотриманої пенсії. Спір відбувається з Управлінням пенсійного фонду. Двоє осіб з Миргородського району займаються збором документів для звернення до Центру.

Після семінару представники центру та благодійної організації обмінялись досвідом та  домовились про подальшу співпрацю.