назад
19.10.16

В Олександрійському місцевому центрі з надання БВПД пройшов спільний прийом громадян

пвап546412 жовтня 2016  року в  приміщенні Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся спільний прийом громадян, за участі начальників Олександрійського міського та районного відділів державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та працівників відділу правової інформації та консультацій Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 
На виконання п. 7 Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги та затверджених графіків консультування, в Олександрійському місцевому центрі з надання БВПД пройшов спільний прийом громадян.
Консультували громадян фахівці Олександрійського місцевого центру з надання БВПД – Валерій Боровський, Павло Слободянюк, Володимир Попович, а також Ірена Глінченко, начальник Олександрійського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану та Вікторія Славська, начальник Олександрійського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану.
Під час прийому до Олександрійського місцевого центру з надання БВПД звернулося п’ять осіб. Найбільше громадян цікавили питання щодо порядку призначення житлової субсидії, стягнення заборгованості по нарахованій, але не виплаченій заробітній платі, оскарження постанови Апеляційного суду Кіровоградської області щодо керування транспортним засобом особою у стані алкогольного сп’яніння, порядку отримання дозволу на встановлення індивідуального опалення тощо.
Надалі консультування з питань, пов’язаних з діяльністю виконавчої служби, державної реєстрації актів цивільного стану буде проводитись представниками територіальних відділів Головного управління юстиції у Кіровоградській області у приміщенні Олександрійського місцевого центру та бюро правової допомоги двічі на місяць відповідно до узгодженого графіку.
Дати спільного прийому громадян ви можете дізнатись у місцевому центрі та бюро правової допомоги за адресами:
 
Знам’янське бюро правової допомоги
м. Знам’янка, вул. Героїв Крут, 9, тел. (05233) 7-41-02
Олександрівське бюро правової допомоги
смт Олександрівка, вул. Незалежності України, 63, тел. (05242) 3-25-98
Онуфріївське бюро правової допомоги
смт Онуфріївка, вул. Графа Толстого, 68, (05238) 2-00-50
Петрівське бюро правової допомоги
смт Петрове, вул. Центральна, 21, тел. (05237) 9-60-43
Світловодське бюро правової допомоги
м. Світловодськ, вул. Павлівська, 13-А, тел. (05236) 3-25-25
До Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою:
м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18.
Тел.: (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.