назад
07.06.16

В Олександрії працівники системи БВПД обговорили актуальні соціальні питання

IMG 20160606 1109286 червня представники Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели зустріч з керівництвом та спеціалістами Олександрійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України.
У заході взяли участь начальник  відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Володимир  Світановський та головний спеціаліст Володимир Попович. З управління Пенсійного фонду  присутніми були Інна Максименко, начальник установи та керівники структурних підрозділів.  
Метою робочої зустрічі було обговорення актуальних соціальних питань, з якими найчастіше звертаються громадяни до місцевого центру.
Володимир Світановський акцентував увагу присутніх на можливості отримання первинної і вторинної правової допомоги на рівні громад, а також наголосив на відкритті  бюро правової допомоги, які значно підвищать правову спроможність громадян. Володимир Попович детально зупинився на наболілих питаннях призначення і проведення перерахунку пенсій, отримання соціальної допомоги і житлових субсидій.
Наприкінці зустрічі співробітниками Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги були надані вичерпні відповіді на запитання працівників Олександрійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

IMG 20160606 110938