назад

«День відкритих дверей» у Новоград-Волинському місцевому центрі

07.06.2016 - DVD 37 червня у приміщенні Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели «День відкритих дверей» для представників УТОС, УТОГ, Управління праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду та ЗМІ.

Під час зустрічі директор місцевого центру Петро Пелешок та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Віталій Радзивіл розповіли присутнім про безоплатну правову допомогу, напрямки діяльності та структуру Центру.

Також гостів Центру ознайомили з функціональними обов’язками працівників, порядком прийняття звернень громадян, призначення адвокатів від держави для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Для того, щоб запевнити в ефективності роботи Центру, Віталій Радзивіл навів приклади успішної практики діяльності адвокатів, що надають безоплатну правову допомогу.

Актуальним було питання відкриття бюро правовою допомоги та можливість дистанційного доступу до правової допомоги для людей з інвалідністю. Також обговорили плани щодо проведення спільних заходів, передбачених Програмою дій Уряду на 2016 рік, у тому числі стосовно правового захисту внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО.

07.06.2016 - DVD 1
07.06.2016 - DVD 2
07.06.2016 - DVD 4