назад

В смт. Ямпіль налагоджують співпрацю з відділом пробації

ShM 2017 05 18 YUMPIL PROBATION  3З метою налагодження співпраці 18 травня  відбувся круглий стіл  за участі начальникаЯмпільського бюро правової допомогиВолодимира Лящевського  тапредставника  Ямпільськогорайонного сектора з питань пробації, майором внутрішньої служби  Світланою Меньковою.

В ході проведення заходу Володимир ЛящевськийтаСвітлана Меньковаобговорили стан пробації в Ямпільському районі, проаналізували плани роботи у даному напрямку, узгодили проведення подальших заходів правового характеру для засуджених та осіб, які відбули покарання, обговорили можливості подальшої спільної роботи. Зокрема, співробітники Ямпільського райвідділу з питань пробації дізнались про роботу системи безоплатної вторинної правової допомоги, обговорили актуальні питання житлового, сімейного, пенсійного законодавства з якими до них найчастіше звертаються засуджені і правопорушники.

ShM 2017 05 18 YUMPIL PROBATION  2

З метою розширення доступу засуджених до безоплатної правової допомоги Ямпільському районному сектору було передано відповідні інформаційні матеріали для розміщення на інформаційному стенді, надано відомості про первинну та вторинну безоплатну правову допомогу.

«Такий круглий стіл є запорукою підвищення правової свідомості та правової культури мешканців територіальної  громади, успішного розвитку безоплатної правової допомоги на відповідній території», – зазначив начальник Ямпільського бюро правової допомоги Володимир Лящевський.

ShM 2017 05 18 YUMPIL PROBATION  1

Для отриманням правової допомоги звертатися до Ямпільського  бюро правової допомоги, яке  обслуговує смт.Ямпіль та Ямпільський  район. Адреса: смт.Ямпіль , бульвар Ювілейний, 1, телефон  (05456)220-50