назад

Відбулася онлайн-зустріч між колегами з Тернопільської та Чернігівської областей в рамках обміну досвідом щодо реалізації пілотного проєкту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення»

17 листопада 2022 року керівники Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області та представники Регінального центру з надання БВПД у Тернопільській області провели зустріч з обміну досвідом щодо пілотного проекту по відновному правосуддю.

Під час заходу учасники обговорили проблемні питання, такі як : збільшення оплати послуг посередників, які надають послуги з медіації, необхідність активізації інформування про пілотний проект , взаємодію системи БПД з уповноваженими органами з питань пробації.

Директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірина Протченко разом із заступницею, координаторкою даного проєкту Олесею Пирковською звернули увагу на певні проблемні питання та досягнення, пов’язані з реалізацією пілотного проекту.

Учасники зустрічі визнали за доцільне проведення подібних заходів з обміну досвідом та обговорення шляхів вирішення спірних питань, які виникають під час реалізації покладених на них завдань.