назад

Відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання безоплатної вторинної правової допомоги Чернігівщини

ставьСьогодні, 28 квітня 2017 року, під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірини Протченко відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання безоплатної правової допомоги Чернігівщини. За результатами засідання прийняті рішення щодо покращення організації роботи відповідних центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги.

Участь у засіданні взяли заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Олеся Пирковська, директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко, директор Ніжинського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бригинець, директор Менського місцевого центру з надання БВПД Анатолій Єрмоленко.
Під час зустрічі присутні обговорили наказ Координаційного центру з надання правової допомоги від 26 квітня 2017 року №145 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо здійснення моніторингу діяльності місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги». Також, обговорили результати роботи центрів за 1-й квартал та акцентували увагу на пріоритетних завданнях на 2-й квартал.