назад

Відбувся прийом громадян з питань надання правової допомоги

i211 серпня 2017 року в Ізюмському бюро правової допомоги відбувся прийом громадян з питань надання безоплатної правової допомоги.

i211 серпня 2017 року в Ізюмському бюро правової допомоги відбувся прийом громадян з питань надання безоплатної правової допомоги.

Заступниця директора Регіонального центру з надання БВПД у Луганський та Харківський областях Вікторія Гайворонська провела прийом громадян, які звернулися до бюро за правовою допомогою. Зокрема, їх цікавили питання укладення договору реструктуризації боргу перед комунальними установами та про порядок отримання субсидії.

Вікторія Гайворонська роз’яснила громадянам правову позицію з цих питань, згідно діючому законодавству України. У процесі надання правової консультації, з метою підготовки відповідної заяви, громадянам було рекомендовано звернутися до бюро повторно.

Після закінчення прийому, заступниця директора Регіонального центру провела робочу нараду з працівниками бюро. Вона висловила думку про організацію поточної роботи бюро та звернула увагу на належний рівень обладнання робочого міста для прийому громадян. Також, колеги обговорили питання матеріально-технічного забезпечення працівників бюро та підготовки до опалюваного сезону.

Під час робочої наради, були розглянуті питання щодо професійної діяльності працівників бюро; учасники дійшли висновків про необхідність узагальнення судової практики та проведення заходів  підвищення кваліфікації, у зв’язку з прийняттям нових процесуальних кодексів.     

Наприкінці робочої наради, заступниця директора Регіонального центру, подякувала працівникам бюро за належну якість роботи та пообіцяла порушити питання щодо організації заходів підвищення кваліфікації для працівників бюро, місцевих та регіонального центрів при підготовці регіонального плану надання БПД.


Адреса Ізюмського бюро правової допомоги:

Харківська обл., м. Ізюм, вул. Соборна, 37

Електрона адреса:  Iziumske@legalaid.kh.ua


 

 Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях:

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх.

Контактний телефон: (057)–705–03–52, Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua/ua/  

Сторінка у соціальних мережах:  facebook