назад

Відповідаємо на питання учасників АТО

16-126 жовтня 2017 року фахівці системи безоплатної правової допомоги взяли участь у семінарі для учасників АТО, що відбувся на базі Чернівецького міського центру зайнятості.

Головний спеціаліст відділу представництва Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олексій Іванов надав присутнім правові консультації та роз’яснення про пільги, які надаються учасникам АТО.

Зокрема, йшлося про порядок оформлення звернень на отримання земельних ділянок, загальної черги на квартири, отримання безкоштовних ліків тощо.

Окрім цього, Олексій Іванов поінформував присутніх про діяльність центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, розповів про послуги, які можуть отримати громадяни, які звернулися до системи БПД, категорії осіб, які можуть скористатися безоплатною вторинною правовою допомогою, надав контактну та довідкову інформацію про адреси та режим роботи структурних ланок системи БПД краю, тощо.

Наприкінці заходу було розповсюджено інформаційні буклети про пільги учасникам бойових дій, право учасників АТО на землю та житло, порядок прийняття спадщини та про те, як правильно діяти мобілізованим, котрі мають кредитні зобов’язання.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 1, тел. (0 372) 51-36-12.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).