назад

Відвідувачі дошкільного навчального закладу міста Семенівка ознайомились з правами дитини

садочок Семенівка1 лютого 2017 року за попереднім погодженням з батьківським комітетом та завідувачем Семенівського ДНЗ №6 «Сонечко» Любов’ю Триногою, заступник начальника Семенівського бюро правової допомоги Тетяна Мотора провела правоосвітній захід з відвідувачами дошкільного навчального закладу.

Захід був присвячений правам дитини в Україні. Фахівець Семенівського бюро ознайомила усіх учасників заходу з Конвенцією ООН «Про права дитини». Метою заходу стало виховання у дітей поваги до прав та основних обов’язків людини та громадянина. Було розіграно декілька ситуацій, які могли б статися з кожною дитиною та шляхи їх подолання на прикладах «Право на охорону здоров’я », «Право на відпочинок», «Право на повагу честі та гідності»
Присутні проявили цікавість до знань прав дитини та не всі знали як діяти в тій чи іншій ситуації, але працівник бюро швидко на прикладах за участю казкових героїв дитячої абетки роз’яснила порядок захисту порушених прав дитини.
Також заступник начальника нагадала присутнім під час проведення заходу вихователям та батькам про те, що в місті Семенівка працює Семенівське бюро правової допомоги, завданням якого є проведення правопросвітницьких заходів для будь-якої категорії населення району, надання консультації з найрізноманітніших юридичних питань та забезпечення доступу до вторинної правової допомоги.
Фахівець бюро Тетяна Мотора наголосила на можливості звернення до Семенівського бюро з 9 до 18 години протягом робочого тижня за адресою: м. Семенівка вул.. Червона Площа , 2., або телефоном (04659) 2-18-54.
Також за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 9-00 до 18-00 за адресою: м. Мена, вул. Героїв АТО, буд. 9. тел: 3-30-01