назад

Внутрішньо переміщеним особам надавали безоплатну правову допомогу

2233

08 серпня 2016 року Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з ГО «Небайдужі жінки Донбасу» проведено виїзний прийом внутрішньо переміщених осіб на базі Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Звернення стосувалися питань відшкодування збитків та майнової шкоди, успадкування майна тощо. Під час прийому громадян поінформовано про роботу новостворених бюро правової допомоги та запроваджений Міністерством юстиції України пілотний проект щодо забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В разі виникнення питань правового характеру кожен може звернутися до Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: 36011, м. Полтава, вул. Європейська, 37/40 тел. 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).