назад

Втрата права користування житловим приміщенням

{module david_foto}

Сьогодення таке ж непостійне, як і його наступник – майбутнє. Якщо з упевненістю говоримо про вчора, то лише тому, що воно було, сьогодні ж ми лише проживаємо, а завтра ще не настало. Так і в усьому, що оточує, з чим маємо справу. Це стосується і реєстрації у житловому приміщенні. Адже хоч раз у житті, кожен третій, а то й другий, змінював її, маючи на це безліч різноманітних, не завжди приємних, причин. У яких же випадках особу визнають такою, що втратила право користуватися житловим приміщенням?

Про це у черговому сюжеті телевізійної рубрики «Я маю право», спрямованої на висвітлення актуальних питань у галузі права в рамках передачі «Новий день», що виходить на телеканалі «Миколаїв», консультує адвокат, який співпрацює з системою безоплатної правової допомоги, Євгеній Давиденко.

Правозахисник роз’яснює питання «Визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням». Він розповів про механізм зняття з реєстрації, термін непроживання та про те хто не може бути позбавлений права користування житловим приміщенням.

Нагадуємо, що даний проект є спільною ініціативою Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області та телеканалу «Миколаїв».

Відеосюжет можна переглянути тут: https://www.youtube.com/watch?v=jm6eNbYbjS0.