назад
28.09.15

Вуличне інформування громадян у м. Шепетівка під час святкування Дня міста

20150927 152349     25-27 вересня 2015 року працівники Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели масове вуличне інформування громадян з метою максимально поінформувати людей про систему безоплатної правової допомоги та діяльність Шепетівського місцевого центру.

     27 вересня 2015 року вуличним інформуванням було охоплено місця масового перебування громадян у зв’язку із святкуванням Дня міста. Під час святкування серед жителів та гостей міста було поширено понад 500 інформаційних листівок про діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Крім того, під час проведення заходу працівники Центру розповідали населенню про їх право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальних провадженнях, цивільних та адміністративних справах, про категорії громадян, які можуть звернутися до Центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та документи, які необхідні для підтвердження їх статусу.

     Дана інформація викликала значний інтерес. Громадяни були зацікавлені інформацією та відмітили актуальність та необхідність існування системи безоплатної вторинної правової допомоги, а також можливості отримати безкоштовну допомогу професійних адвокатів.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/28.09.2015{/gallery}