назад

Вуличне інформування у Перечині провели фахівці закарпатської юстиції та системи БПД

u perech 2  У п’ятницю, 19 січня, начальник ГТУЮ у Закарпатській області Руслана Натуркач та директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Василь Попадинець провели спільний прийом громадян у Перечинському бюро правової допомоги.

    Четверо місцевих мешканців звернулися до фахівців з питань стягнення аліментів, заборгованості за кредитним договором, реєстрації громадської організації тощо, на які отримали фахові консультації та роз’яснення.

u perech 4
  Цього ж дня відбулася робоча зустріч начальника ГТУЮ Р.Натуркач, заступника начальника М.Готри, директора Регіонального центру В.Попадинця та директора Ужгородського місцевого центру з надання БВПД М.Давиденка з головою Перечинської об’єднаної територіальної громади Іваном Погоріляком, під час якої сторони обговорили питання співпраці підрозділів управління юстиції та БПД з новоствореною громадою. Зокрема, йшлося про об’єднання зусиль для завершення ремонту Будинку юстиції у Перечині та про винесення на розгляд сесії ОТГ програми надання безоплатної правової допомоги мешканцям Перечинської громади.

vul inform
   Також, у рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!», фахівці ГТУЮ та БПД провели у центрі м.Перечин вуличне інформування громадян, під час якого знайомили місцевих мешканців із реалізацією проекту Мінюсту, роздавали буклети консультативного характеру, інформували перехожих про те, як скористатися правом на безоплатну правову допомогу, та надавали інформаційні матеріали про послуги центрів та бюро правової допомоги з контактними даними.