назад
12.09.16

Вийшли друком методичні рекомендації «Дії захисника у кримінальному провадженні щодо застосування примусових заходів медичного характеру»

pzmhВийшли друком чергові методички із серії методичних рекомендацій для адвокатів щодо здійснення захисту, гарантованого державою – «Дії захисника у кримінальному провадженні щодо застосування примусових заходів медичного характеру».

Видання згаданої серії методичних рекомендацій здійснюється Українською фундацією правової допомоги у співпраці з Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги.

Методичні рекомендації «Дії захисника у кримінальному провадженні щодо застосування примусових заходів медичного характеру» підготовлено та надруковано Українською фундацією правової допомоги за підтримки програми «Права людини і правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» та у рамках проекту Європейської Комісії «Забезпечення доступу до правосуддя шляхом надання безоплатної правової допомоги та впровадження високих стандартів захисту прав людини в Україні».

Матеріали підготовлені колективом досвідчених адвокатів: Сергієм та Вікторією Кириченко, Романом Мартиновським, Геннадієм Токарєвим, Вікторією Мітько.

Зміст методичних рекомендацій:
1. Загальні положення
2. Дії захисника під час затримання особи, щодо якої можливо у подальшому вирішення судом питання про застосування примусових заходів медичного характеру
3. Застосування (зміна) запобіжного заходу особі, щодо якої можливо у подальшому вирішення судом питання про застосування примусових заходів медичного характеру
4. Судово-психіатрична експертиза
5. Порядок здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо застосування примусових заходів медичного характеру
6. Вирішення питання щодо застосування примусових заходів медичного характеру в суді
7. Продовження, зміна, припинення примусових заходів медичного характеру

Завантажити Методичні рекомендації «Дії захисника у кримінальному провадженні щодо застосування примусових заходів медичного характеру»

Друковану версію методичних рекомендацій можна безкоштовно отримати в офісі Української фундації правової допомоги за адресою: м. Київ, вул. Рибальська, 2, оф. 105, тел.: +38 (044)280 67 40

NB! Нагадаємо, що усі методичні рекомендації доступні для завантажування в електронному вигляді у розділі «Прес-центр/бібліотека»


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+  тTwitter