назад

Виїзні консультації Криничанського бюро правової допомоги

14379964 646897928818777 3148022845825871468 o22 вересня 2016 року Криничанським бюро правової допомоги було проведено виїзні прийоми у двох сільських радах Криничанського району – Семенівській та Новоселівській.

Заступник начальника Криничанського бюро правової допомоги Надія Федориненко відвідала сільську бібліотеку, розповіла про новостворену організацію, надала роздатковий матеріал та розмістила оголошення про роботу Криничанського бюро правової допомоги.

Представники бюро провели прийом громадян, приміщення для якого було надано Семенівською сільською радою, під час якого розповіли присутнім про роль, завдання і мету створення нової державної організації, про різницю між первинною і вторинною правовою допомогою, про категорію осіб які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, повідомили контактні данні бюро правової допомоги тощо.

Під час виїзних консультацій працівники бюро Надія Федориненко та Олександр Стрельцов відвідали також Семенівську школу – поспілкувалися з педколективом, домовилися про проведення правоосвітніх заходів для дітей, залишили інформаційні та довідкові матеріали щодо діяльності системи надання правової допомоги; зокрема про Криничанське бюро правової допомоги, його основні завдання, послуги які можна отримати, адреса, телефони тощо.

У той же день у Новоселівці працівникам сільської ради було роз’яснено про основні завдання бюро правової допомоги, у контексті розмови про оптимізацію в системі Міністерства юстиції України, про зміни і їх значення для громадян. Працівники сільської ради і працівники бюро обговорили питання, з якими найчастіше звертаються громадяни.

 Криничанське бюро правової допомоги Дніпродзержинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: смт. Кринички, вул. Виконкомівська, б. 17, к. 15,16.

 Графік роботи: Понеділок-П’ятниця з 08:00 до 17:00.

 Контактний номер телефону бюро: (05654) 9-20-68

 Всеукраїнська гаряча телефонна лінія, зателефонувавши на яку можна дізнатися адреси центрів та бюро в усіх регіонах України – 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).