назад

Виїзні зустрічі-інформування в смт. Чоповичі, Малинського району

22.04.2016 - chopovichi 5Працівники Коростенського місцевого центру 20 квітня зустрілись із медичними працівниками стаціонарного відділення постійного проживання одиноких непрацездатних громадян ТЦ соціального обслуговування Малинського району та терапевтичного відділення Чоповицької міської лікарні.

Під час зустрічі з завідуючим стаціонарного відділення Василем Сафранчуком, старшою медичною сестрою Валентиною Фещенко та іншими працівниками, в.о. директор місцевого центру Сергій Орлюк та інтегратор Оксана Сергієнко розповіли про роботу Коростенського місцевого центру, звернули увагу на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на таку допомогу.

22.04.2016 - chopovichi 3 22.04.2016 - chopovichi 4

Також роз’яснили процедуру прийняття звернення від громадян та документи, які потрібні для отримання вторинної правової допомоги. Фахівці Центру пояснили, яким чином здійснюється представництво інтересів громадян в суді та складання документів процесуального характеру адвокатами. Довели до відома присутніх інформацію про створення бюро правової допомоги та роздали інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів.

На кінець зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю та узгодили здійснення перенаправлення осіб, які потребуватимуть вторинної правової допомоги до місцевого центру.

Цього ж дня відбулася зустріч із головою Чоповицької сільської ради Михайлом Філоненко. Фахівці місцевого центру розповіли про відкритий конкурс та роз’яснили порядок його проведення та умови, на яких можна взяти участь.

Оголошення з інформацією про конкурс були поширені й серед містян та розміщені на інформаційних стендах Чоповицької сільської ради, пошти та на території автовокзалу.

22.04.2016 - chopovichi 1 22.04.2016 - chopovichi 10 22.04.2016 - chopovichi 9