назад

Виїзний прийом Білопільського бюро правової допомоги на базі Ворожбянської міської ради

SUM 2017 03 17 informaz 2Сьогодні, 17 березня 2017 року головним спеціалістом Білопільського бюро правової допомоги проведено виїзний прийом жителів міста Ворожба, Білопільського району, Сумської області. Під час виїзду було проведено роз’яснювальну роботу з працівниками міської ради, а також директорами та заступниками навчально – виховних закладів, з надання безоплатної правової допомоги,

порядок призначення адвоката при наданні вторинної правової допомоги, а також вручено брошури та візитівки для розповсюдження серед громади міста.

В ході прийому, головним спеціалістом Ольгою ДРОЗДЕНКО, надано консультації жителям міста, а також спільно зі спеціалістом Управління соціального захисту населення в Білопільському районі роз’яснено порядок отримання субсидій для окремих категорій осіб, які підпадають під розгляд їхнього питання на комісії, яка створена при Білопільській районній державній адміністрації.

SUM 2017 03 17 informaz 1

 

Нагадано, що кожен громадянин має право отримати роз’яснення або консультацію юридичного характеру у «Білопільському бюро правової допомоги» за адресою: м. Білопілля, вул. Соборна, 53, або за  тел. (05443) 9-10-87, 9-10-89.