назад

Виїзний прийом громадян у Селятині

2017 05 29V1На минулому тижні мешканці села Селятин Путильського району Чернівецької області отримали поради щодо того, як вирішити свої проблемні питання у правовий спосіб.

Зокрема, це стосувалося питань порядку оформлення земельної частки, оренди земельних угідь, які знаходяться в комунальній власності, прийняття спадщини, виселення особи, яка самовільно зайняла квартиру, що знаходиться на балансі сільської ради, перерахунку пенсії та надання соціальної допомоги особам, які цього потребують тощо.

Правові консультації та роз’яснення із зазначених питань надав сільським жителям начальник Путильського бюро правової допомоги Олександр Дутчак під час прийому громадян на базі сільської ради.

Користуючись нагодою Олександр Дутчак провів робочі перемовини з головою Селятинської сільської ради, за результатами яких було досягнуто домовленості та узгоджено всі організаційні питання щодо подальшої взаємодії та співпраці.

Довідково! Путильське бюро правової допомоги є структурним підрозділом Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що забезпечує правове обслуговування мешканців Путильського району.

Звернутися до фахівців Путильського бюро правової допомоги можна за адресою: смт.Путила, вул. Українська, 178. Контактний телефон: (0 3738) 2 13 33.

Правова інформація, консультації та роз’яснення в телефонному режимі за номером: 0 800 213 103 (дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).