назад

Виїзний прийом у Кириківці

OkM 171013 11Низький рівень правової грамотності та відсутність ринку юридичних послуг є ключовими факторами, що ізолюють сільське населення від державної правової системи та правосуддя. Правові потреби у віддалених громадах у більшості випадків залишаються незадоволеними, і питання рівного доступу до правосуддя залишається відкритим. Для того, щоб допомогти різним верствам населення у питаннях роз’яснення змісту законів 1жовтня Євген Мороз, заступник начальника Великописарівського бюро

правової допомоги здійснив виїзний прийом громадян  до смт. Кириківка. Під час прийому до спеціаліста бюро звернулися громадяни задля надання їм роз’яснень щодо різних категорій правових питань, що стосувалися: порядку отримання субсидії; зміни істотних умов праці; адміністративної відповідальності; компенсації за невиплачену субсидію; обов’язку роботодавця створити належні умови праці; порядку визначення розміру пенсійних виплат; про зміну розміру пенсійних виплат у жовтні 2017 року.

OkM 171013 12

На всі запитання Євген Мороз надав вичерпні відповіді.

OkM 171013 13

Громадянам надано інформаційні буклети та проінформовано місцезнаходження та графік роботи Великописарівське бюро правової допомоги: вул. Я. Мудрого, 1; т. (05457) 5-15-20.

OkM 171013 14