назад

Виїзний прийом у селі Турятка Глибоцького району

32-117 листопада 2017 року фахівець системи безоплатної правової допомоги здійснила виїзд до Турятської сільської ради. Мешканці населеного пункту отримали правову допомогу.

Порядок надання відпустки без збереження заробітної плати – одне з питань, яке цікавило місцевих жителів. «Відпустка без збереження заробітної плати надається будь-якому працівнику за сімейними обставинами та з інших причин і не може перевищувати 15 календарних днів. Обов’язковою умовою оформлення такої відпустки є згода роботодавця її надати», – пояснила спеціаліст Глибоцького бюро правової допомоги Євдокія Марунцелу.

32-2Жителі Глибоччини дізнались, що Законом України «Про відпустки» наведено перелік працівників, які за їх бажанням в обов’язкову порядку мають право на відпустки без збереження заробітної плати понад 15 календарних днів.

Цього ж дня фахівець бюро правової допомоги провела робочі перемовини із секретарем сільської ради Оленою Костік. Програма правової освіти, яка наблизить правову допомогу до людей – про це йшла мова. Завершилась зустріч домовленістю щодо подальшої співпраці.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 1, тел. (0 372) 51-36-12.

До фахівців Глибоцького бюро правової допомоги можна звертатися за адресою: Чернівецька область, Глибоцький район, смт.Глибока, вул. Борцям за волю України, 2а. Телефон: (0 3734) 2-41-40.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).