назад

Виїзний прийом в Купичівській сільській раді

Виїзний прийом в Купичівській сільрадіПравопросвітницька робота – один із пріоритетних напрямків роботи бюро правової допомоги, який спрямований на підвищення правової грамотності громадян.

Тому, з метою надання безоплатної правової допомоги для вирішення проблемних питань, заступником начальника відділу Турійське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Богданом Гутом було здійснено виїзний прийом громадян в приміщенні Купичівської сільської ради.

Виїзний прийом здійснювався у складі групи «мобільного соціального офісу» разом із працівниками Управління соціального захисту населення Турійської РДА.

Питання, з якими зверталися мешканці, були досить різними. Переважно вони стосувалися приватизації житлового будинку, переоформлення земельної ділянки, соціального та пенсійного забезпечення, а також порядку оформлення спадкового майна.

Також Богдан Гут розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні Турійського бюро правової допомоги. В ході спілкування присутні отримали роз’яснення стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням такої правової допомоги тощо.

У ході виїзного прийому заступник начальника Турійського бюро правової допомоги Богдан Гут обговорив питання подальшої співпраці з Купичівським сільським головою щодо забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги.

Виїзний прийом в Купичівській сільраді

Довідково: Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою смт. Турійськ, вул. Луцька, 23. Тел.: (03363) 2-23-86.(пн-пт з 9:00 до 18:00).