назад

Які ж новації в законодавстві принесе медична реформа для громад Чернігівщини

IMG 20180516 094030 500x66716 травня начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Вероніка Рибак взяла участь в практикумі із застосування законодавства в Чернігівському регіональному відділенні Асоціації міст України на тему: «Новації законодавства у сфері охорони здоров’я. Особливості впровадження медичної реформи. Реформа сільської медицини».

Захід відкрив виконавчий директор Чернігівського РВ АМУ Михайло Литвин, який зазначив, що реформа сьогодні зачіпає всі сфери життя і медична реформа викликає багато запитань. Саме тому, проведення такого заходу є дуже важливим для працівників громад, які можуть донести безпосередньо до населення про медичну реформ.

Заступник начальника управління – начальник відділу організації медичної допомоги та мобілізаційної роботи Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Пулін розказав про новації законодавства в сфері охорони здоров’я та особливості впровадження медичної реформи.

Головний лікар Чернігівської центральної районної лікарні Дмитро Руденко та заступник директора центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Чернігівського району Оксана Логвинчук обговорили з присутніми реформу сільської медицини.S3190056 500x281

Довідка: працівниця центру взяла участь в практикумі в рамках підписаного 11 травня 2018 року Меморандуму з Чернігівським регіональним відділенням Асоціацією міст України.

Нагадуємо, за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711, тел: (0462) 651-477, E-mail: office.chernihiv@legalaid.cn.ua

Єдиний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.