назад
18.03.16

Якісна правова допомога для літніх людей

160318 01

      Спеціалісти Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги одним із головних напрямків діяльності обрали роботу із людьми старшого віку. Практично всі вони мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та гостро потребують її.

    Олександр Пономаренко 15 березня зустрівся із підопічними та працівниками комунальної установи Сумської обласної ради «Сумський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці». Він проінформував про можливість та порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час зустрічі у слухачів було безліч питань щодо того як діяти в тій чи іншій ситуації. На індивідуальний особистий прийом прийшло 5 осіб, які звернулися по спадкових, договірних та інших цивільних питаннях.

160318 02

    Олександр Пономаренко 17 березня відвідав Сумський обласний клінічний госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни. В цьому медичному закладі також пройшла зустріч із пацієнтами та медичними працівниками, під час якої говорили про діяльність Сумського мійсевого центру та особливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

   Олександр Пономаренко зустрівся із заступником головного лікаря Тетяною Скоробагатько та домовилися про заключення меморандуму про співпрацю і створення консультпункту на базі клінічного госпіталю.