назад

Юридична допомога військовим

200416Військовослужбовці, а також їх родини та сім’ї загиблих у зоні АТО воїнів зможуть отримати юридичну допомогу, роз’яснення чи навіть адвоката просто в обласному військкоматі безкоштовно. Сьогодні тут відкрито кімнату правової допомоги.

Держава гарантує права військовослужбовцям, але часто їм доводиться за них боротись. Тож з метою правового забезпечення і підтримки воїнів, а також їх родин, в обласному військовому комісаріаті відкрили кімнату безоплатної правової допомоги.

Створення офісу стало результатом підписання меморандуму про співпрацю між обласним комісаріатом, обласним управлінням юстиції та Чернігівським місцевим центром безоплатної правової допомоги.

Відкриття такого правового осередку саме на часі, адже, відповідно до указу Президента України, військовослужбовці, призвані на службу під час четвертої хвилі мобілізації, скоро будуть вдома. Тож вояки, їх родини, сім’ї загиблих бійців можуть звертатися до кімнати правової допомоги в обласному військкоматі. Кожну першу і третю середу місяця у першій половині дня професійні юристи чергуватимуть там. Послугами адвоката бійці також зможуть скористатися. Їх надаватимуть вже досвідчені в цьому плані представники Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Прийти до кімнати правової допомоги можна із будь-якою правовою проблемою, навіть якщо вона не пов’язана із військовою службою. Плануються також виїзди юристів до військових містечок.

Відповідно до укладеної угоди безоплатна первинна правова допомога військовослужбовцям надаватиметься у відповідності до наступного графіка: кожну першу та третю середу місяця з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. За адресою: вулиця Гетьмана Полуботка, 68, Чернігів, Чернігівська область (приміщення Чернігівського обласного військового комісаріату)

{source}{/source}

За повідомленням “Сівер Центр”