назад
21.04.16

Регіональний центр та відділення Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області підписали меморандум про співпрацю

DSCN3212Сьогодні, 21 квітня 2016 року, в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області відбулась зустріч із представниками Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області.

         На зустрічі були присутні директор Регіонального центру Леонід Кропліс, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області Микола Рішняк, заступник директора Регіонального центру Олена Шишкарьова, заступник начальника відділення Оксана Крайносвіт, начальники відділів Регіонального центру Дмитро Вержицький, Валентина Ткач та головний спеціаліст сектору правового забезпечення відділення Леонід Іващенко.

         Метою даної зустрічі було підписання Меморандуму про співпрацю між установами.

Зустріч розпочав Л.Кропліс, звернувши увагу на питання реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги.

М. Рішняк довів присутнім інформацію, що відділення Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області – є відокремленим структурним підрозділом Національної служби посередництва і примирення – постійно діючого державного органу, який сприяє врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів) на території Кіровоградської області.

В ході зустрічі присутні обмінялись інформацією про основні засади та принципи роботи установ.

Підсумком стало підписання меморандуму про співпрацю, метою якого є впровадження у практику діяльності Регіонального центру та Відділення ефективної співпраці, об’єднання і мобілізації можливостей та фахового потенціалу, обміну інформацією щодо потреб у наданні безоплатної правової допомоги з метою запобігання соціально-правовим та трудовим конфліктам, спрямування спільних зусиль на підвищення правової культури громадян – учасників соціально-трудових відносин та інших громадян, забезпечення їх конституційного права знати свої права і обов’язки.

DSCN0123

DSCN0126