назад
18.11.19

З Академією адвокатури укладено Меморандум про співпрацю

Студентство – активна та динамічна спільнота, яка максимально охоче долучається до надання правової допомоги шляхом роботи у юридичних клініках та проходження стажування у центрах надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Академія адвокатури України давній партнер Регіонального центру у напрямку правопросвітництва мешканців столиці. Завдяки Академії в Україні вперше відбулось відкриття фотовиставки «Правова допомога поруч», активну участь під час якого особисто брала ректор Академії Тетяна Вікторівна Варфоломеєва.

Сьогодні між Регіональним центром та Академією був укладений Меморандум, який дає змогу партнерам вийти на новий рівень співпраці. Так, у подальшому планується спільне проведення правопросвітницьких заходів, залучення студентів Академії до проходження стажування у Центрі та направлення громадян до Академії для надання їм безоплатної первинної правової допомоги студентами юридичної клініки.

У свою чергу Михайло Харін, в.о. директора Регіонального центру, презентував студентам результати діяльність системи безоплатної правової допомоги з 2011 по 2019 рік та ознайомив з проектами, які наразі впроваджуються системою. Особливо майбутні правники зацікавились інноваційним проектом відновного правосуддя для неповнолітніх, оскільки студенти вважають, що дітям необхідно давати другий шанс задля їхнього ліпшого майбутнього.