назад

З учнями Машівської школи говорили про профілактику та подолання насильства в учнівському середовищі

21.09.2017 lektsiya mash

21 вересня 2017 року з метою підвищення рівня обізнаності молодого покоління про їхні права начальник Машівського бюро правової допомоги Максим Дворовенко провів лекційне зайняття для учнів дев’ятого класу Машівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів на тему «Ми проти насильства».

Фахівець бюро розповів про види домашнього насильства, способи попередження домашнього насильства, визначено основні ознаки насильства над дітьми, а також заходи, що вживаються відповідними органами щодо попередження вчинення насильства. Особливу увагу присутніх звернуто на насильство, яке існує в учнівському середовищі, шляхи його подолання та профілактику.

Також учні дізналися про надану державою можливість отримати безоплатну вторинну правову допомогу, захист чи представництво в суді, перелік категорії осіб, які мають право на таку допомогу та як працює бюро правової допомоги.

Нагадуємо, що кожен хто потребує правової допомоги має можливість скористатися нашими послугами, а також отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі уМашівському бюро правової допомогиза адресою: сел. Машівка, вул. Незалежності, 111, тел. (05364) 9-14-11, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).