назад

Засідання кластеру з питань правового захисту

IMG 20170428 12565728.04.2017 року в приміщенні Центру соціальних служб, за адресою: м. Маріуполь, бульвар Хмельницького, 24а, відбулося чергове засідання Protection кластеру. 

 

   

У зустрічі взяли участь представники OSCE, USAID, UNCHR, DRC, UNFPA, УВКБ ООН, благодійного фонду “Право на захист”, Союзу молоді Маріуполя, громадської організації (далі – ГО) “Проліска”, Донецького державного университету управління, Центру соціальних служб, Червоного хреста, Міжнародного медичного корпусу, Управління пенсійного фонду у м. Маріуполі, ГО “Повір у себе”, а також Маріупольський МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – БВПД).

Протягом зустрічі обговорили питання нововведення у законодавство України стосовно перетину лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях, а також актуальні та проблемні на сьогодні аспекти призупинення виплати пенсій і довідок ВПО.

Важливим стало також обговорення позитивних практик щодо вирішення вищевказаних питань. Поділились своїм досвідом і представники БФ “Право на захист” та Маріупольського місцевого центру.

За результатами засідання пристуні домовились інформувати всіх членів кластеру про успішно вирішені проблеми для подальшого застосування шляхів їх вирішення усіма учасниками правозахисного кластеру.

У разі виникнення питань, Ви маєте змогу звернутися до Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Маріуполь, пр. Нахімова, 82; тел.: 050-951-28-81.

 Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги0-800-213-103