назад

Жителі с. Велика Рудка Диканського району отримали безоплатні юридичні консультації

2233

03 серпня 2017 року начальник Диканського бюро правової допомоги Олександр Олійник здійснив виїзд до с. Велика Рудка  Диканського району. Працівник бюро провів особистий прийом громадян в приміщенні сільської ради, під час якого кожен місцевий житель мав змогу отримати безоплатну правову допомогу у вигляді консультацій чи роз’яснень, а також подати звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також, користуючись нагодою, Олександр Олійник провів робочу зустріч з Великорудківським сільським головою Валентиною Калюш та надав методичну допомогу працівникам сільської ради, яка була спрямована на вирішення тих проблемних правових питань, які виникають у працівників органів місцевого самоврядування при роботі зі зверненнями громадян.

Крім того, начальник бюро поінформував про систему безоплатної правової допомоги, основні напрямки діяльності та завдання бюро правової допомоги. Олександр Олійник розповів про можливість прийняття програми правової освіти населення на місцевому рівні, що дозволить активізувати правопросвітницьку діяльність на теренах сільської ради. За результатами зустрічі домовилися, що працівники сільської ради будуть поширювати інформацію про можливість отримання безоплатної правової допомоги серед місцевих жителів та повідомлятимуть фахівців бюро щодо осіб, які потребують адресної правової допомоги.

Нагадуємо, що кожен може отримати безоплатну правову допомогу та скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції України, звернувшись до Диканського бюро правової допомоги за адресою: смт. Диканька, вул. Гоголя, 1 (2 поверх), контактний номер телефону (05351) 9-73-53, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).