назад

Житомирян проінформували про новації, які впроваджує Міністерство юстиції у сфері державної реєстрації

21.07.2016 - flechmob 121 липня працівники Головного територіального управління юстиції спільно з представниками регіонального та Житомирського місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області провели інформаційний флешмоб із метою сповістити городян про можливість зареєструвати громадські формування у місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 Житомиряни отримали буклети з інформацією про порядок подачі документів через фронт-офіси – місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги – для реєстрації громадських об’єднань.

«На даний час у Житомирській області функції з прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань здійснюють 4 місцеві центри», – зазначили фахівці регіонального та Житомирського місцевого центрів. Також роз’яснили місце знаходження місцевих центрів та новий перелік суб’єктів у сфері державної реєстрації громадських формувань.

Подібні флешмоби вже стали традиційною та ефективною формою роботи інформування населення про реформи, що відбуваються в системі органів юстиції. Адже нові проекти, які запроваджуються Мін’юстом, спрямовані на створення зручного та спрощеного доступу громадян до послуг, які надаються органами юстиції.  

21.07.2016 - flechmob 4 21.07.2016 - flechmob 3