назад
16.01.19

Зміна прокримінального мислення у засуджених

золотоніськиймц  тренінг3Днями на базі Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – центр правової допомоги) за ініціативи Золотоніського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області проведено тренінг з особами засудженими до покарання не пов’язаного з позбавленням волі, який проводився в рамках реалізації заходів передбачених пробаційною програмою «Зміна прокримінального мислення».

Метою реалізації пробаційної програми є виправлення суб’єктів пробації,  звільнених від відбування покарання з випробуванням, на яких судом покладено обов’язок проходження пробаційних програм, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

До проведення тренінгу були залучені фахівців центру правової допомоги та Золотоніського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.золотоніськиймц  тренінг2

Перша зустріч з групою відбулась у невимушеній атмосфері знайомства та вступу до програми, ознайомленням зі складовими, необхідними для успішного керування своїм життям.

Формат зустрічі, для суб’єктів пробації був незвичним, але дуже цікавим та захопливим, про що свідчив зворотній зв’язок, який відбувався протягом всього тренінгу.

Наприкінці заходу правники центру правової допомоги розповіли присутнім про проект Міністерства юстиції України «Я маю право!» та роздали інформаційні буклети.