назад

Зустріч з Нововолинськими рятувальниками

r121 серпня 2017 року головним спеціалістом Нововолинського бюро правової допомоги Тамарою Нич та практикантом Мацьохою Дмитром було проведено інформаційний захід в Державній пожежно-рятувальній частині №5 міста Нововолинська.

Тамара Нич поінформувала трудовий колектив про систему надання безоплатної правової допомоги, які послуги можна отримати у бюро правової допомоги та хто може скористатися послугами бюро відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Присутніх також ознайомлено з переліком підтверджуючих документів, необхідних для отримання такої допомоги та наголошено про зміни у законодавстві щодо розширення категорій громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу у зв’язку з прийняттям Закону України «Про Вищу раду правосуддя».r2

Учасникам зустрічі роздано інформаційні матеріали про діяльність системи БВПД в Україні.

Окрім цього фахівці центру ознайомили рятувальників про можливість надання дистанційної правової допомоги як у телефонному режимі, так і за допомогою Skype-зв’язку.

Довідково: Нововолинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Нововолинськ, вул. Винниченка, 14, тел. (03344) 4-48-14. Skype: Нововолинське бюро правової допомоги.