назад

Адресна правова допомога особам з обмеженими фізичними можливостями

ShM 2017 01 30 Adresna pravova dopomoga 2До Шосткинського місцевого центру з надання БВПД звернувся чоловік, жінка якого має фізичні вади та не може за своїм  станом здоровя звернутися особисто до центру. Як зясувалося, на родину подана позовна заява до суду про усунення перешкод у користуванні квартирою, де жінка є відповідачем, а її чоловік – третьою особою. Чоловік також має вади слуху, тому не може здійснювати представництво інтересів своєї жінки, отже вимушений був звернутися за правовою допомогою до місцевого центру.

Підтримуючи практику адресної безоплатної правової допомоги населенню з обмеженими фізичними можливостями, працівники місцевого центру – директор Микола ГУДІМА та начальник відділу представництва Наталія ОЛІЙНИК 30 січня здійснили виїзд до сім’ї, яка не може самостійно реалізувати свої права щодо подання до суду заперечень, аргументів та безпосередньої участі, як відповідача, так і третьої особи у цивільній справі.

Під час візиту було надано правову консультацію та прийнято звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо складення процесуальних документів та здійснення представництва інтересів осіб  у даній справі.

 

Шосткинський місцевий центр акцентує увагу на важливості поширення серед людей похилого віку, з інвалідністю та інших категорій соціально незахищених осіб інформації щодо можливості отримання адресних консультацій або вирішення їх правових проблем у місцевому центрі з надання безоплатної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Шостка, вул. Горького, 4, телефон: (05549) 7-30-94, 7-28-05.