назад

«День відкритих дверей» у Регіональному центрі з надання БВПД у Житомирській області

19.10.2016 open doors regional 1Аби якнайкраще сповістити школярів про можливість отримати адвоката від держави, 18 жовтня фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області відкрили двері до безоплатної правової допомоги для учнів 9-тих класів школи № 30. 
Для початку заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська ознайомила учнів з етапами становлення та розвитку системи БПД, зокрема відкриття Регіональних та пізніше місцевих центрів, а з 1 вересня відкриття бюро правової допомоги. Завдяки стенду вдалося наочно показати успіхи центру за І півріччя та розповісти про можливість отримати безоплатну правову допомогу.

Згодом Наталія Радушинська розповіла про функції кожного з відділів центру, пояснила як центру вдається працювати цілодобово. «Запишіть у своїх телефонах номер 0-800-213-103, діліться ним з друзями та рідними, телефонуйте цілодобово та безкоштовно якщо Вас затримали. Пам’ятайте: Ви маєте право на адвоката від держави, який захищатиме Ваші інтереси» наголосила заступник директора Регіонального центру.

19.10.2016 open doors regional 2 19.10.2016 open doors regional 3