назад

Долучилися до наради з приводу надання гуманітарної допомоги

OkM 170202 12 лютого 2017 року представник Великописарівського бюро правової допомоги Євген МОРОЗ прийняв участь у нараді з питань гуманітарної допомоги постраждалим мешканцям Авдіївки. Захід проходив у Великописарівській райдержадміністрації, де спікером був Григорій СІДЕНКО.

Це був організаційний захід, на який запросили начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району. Не винятком стало й Великописарівське бюро правової допомоги, з метою широкого інформування всіх небайдужих та доручення громадян до формування чергового вантажу гуманітарної допомоги.

OkM 170202 2

Також, користуючись нагодою, Євген МОРОЗ проінформував присутніх членів громадських організацій про необхідність приведення статутів громадських організацій у відповідність до вимог Закону України «Про громадські об’єднання» та роздав інформаційні буклети: «Реєструємо зміни до громадського об’єднання».

 

Тож це можна зробити у Великописарівському бюро правової допомоги: смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 1 тел. (05457)5-1520.