назад

Директор Другого дніпровського місцевого центру з надання БВПД привітав дітей зі святом Св. Миколая

25555618 555892411431863 914562102 n19 грудня 2017 року, директор  Другого дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віталій Оліфер привітав дітей, що перебувають у дитячому притулку «Барвінок». Дітлахи у цей день із задоволенням поділилися своїми мріями, спогадами за минулий рік. А також розповіли про те, що запам’ятали з правового лікбезу, який проводили для них фахівці Другого дніпровського місцевого центру з надання БВПД протягом року.

Незважаючи на святкову атмосферу, що панує цієї пори, дуже важливо не забувати про правила безпеки та поводження на вулиці в зимовий період. Віталій Оліфер розповів дітям, що не можна бігати і ковзатися по тротуару, а тим більше по проїжджій частині. Адже взимку, коли на дорозі слизько, машину неможливо раптово зупинити – гальмівний шлях на слизькій дорозі збільшується вдвічі, а то й більше разів.Оскільки вихованці дитбудинку ще маленькі і за кермо їм рано сідати, всі разом спробували окреслити загальні правила поведінки зимою. А саме: не ковзатися, щоб не збити інших людей, що рухаються поруч, бути особливо пильними при переході дороги, ніколи не перебігати дорогу навіть коли немає транспорту, бо по слизькій дорозі бігати небезпечно, не спускатися на санчатах або лижах з тієї гірки, що веде прямо на дорогу, бути уважними та обережними при переході залізничної колії, завжди необхідно дуже уважно обходити транспортні засоби.

“Такі прості правила дійсно можуть уберегти дітей від небезпеки”, – зазначила директорка дитячого притулку Тетяна Леонідівна, яка підкреслила важливість проведення подібних інформаційних зустрічей для дітей. Наприкінці ж зустрічі діти за традицією розповіли гостям святкові вірші та отримали солодкі подарунки. Атмосфера цього дня панувала святкова, захід видався цікавим, інформативним та веселим.

Нагадаємо, що Другий дніпровський місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Дніпро, проспект Слобожанський, 8, оф. 4. Графік роботи: пн-пт: з 9.00 до 18.00. Контактний телефон: (056) 725-02-84; (068) 946-51-26; електронна пошта: dnipro2.dnipro@legalaid.dp.ua.

Детальну інформацію з питань, пов’язаних з отриманням БПД, можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103 або на веб-сайтах Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги.

{gallery}news/2017/12/10{/gallery}