назад

Ковельчанам розповіли як захищати права

ВУЛИЧНЕ ІНФОРМУВАННЯ 17 листопада 2018 року в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», фахівцем Ковельського місцевого центру з надання БВПД Оксаною Романюк спільно з представниками Ковельського міського відділу ДРАЦС та Ковельського міськрайонного відділу ДВС проведено заходи з вуличного інформування мешканців міста на тему «Протидія домашньому насильству та Порядок стягнення аліментів».

Перехожим розповіли, що основним завданням проекту «Я МАЮ ПРАВО!» є підвищення рівня знань українців щодо своїх прав у різних сферах життя, правової свідомості громадян та спроможності громадян захищати свої права.

Вуличне інформування 2

Окрім того, під час проведення акції, фахівець Ковельського місцевого центру з надання БВПД розповідала населенню, які правові послуги включає в себе безоплатна первинна та вторинна правова допомога, хто є суб’єктом права на отримання такої допомоги та який порядок звернення за її наданням.

Вуличне інформування 3

Під час вуличної акції було розповсюджено інформаційні буклети із циклу «Я МАЮ ПРАВО!» та про систему безоплатної правової допомоги в Україні.

Довідково:

Ковельський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. С. Бандери, 5, тел.: (03352) 3-30-63.

.