назад

«Кущові виїзди» представників Регіонального центру спільно з представниками ГУНП у Сумській області

Sur 171129 11«Каскадні навчання» провели Аліна Курова старший інспектор з особливих доручень УЗПЛ НПУ, Володимир Жалковський начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та Марина Андрієнко головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру.

 

З 29 листопада по 01 грудня виїзди здійснювались до Шосткинського ВП, Глухівського ВП, Охтирського ВП, Сумського РВП та Сумського ВП.

Sur 171129 12

 

Триденний виїзд здійснено по Сумській області в рамках проекту Меморандуму про співпрацю підписаний між Регіональним центром у Сумській області та Головним управлінням Національної поліції в Сумській області від 31 січня 2017 року.

Sur 171129 13 Sur 171129 14

Правоохоронні органи було поінформовано щодо Постанови КМУ №1363 Про затвердження Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою; Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та роз’яснено застосування окремих статей Кримінального процесуального кодексу України щодо призначення захисника.

 

Додатково повідомлено Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 та адресу знаходження Регіонального центру м. Суми, вул. Першотравнева, 29.