назад

Моніторинг роботи Новоград-Волинського місцевого центру з надання БВПД

monitoring Nov-Vol 1514 листопада моніторингова група у складі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко, начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов, начальник відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Марина Куратова, начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Дар’я Гончарова, головний спеціаліст відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко, головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталя Ярошенко здійснили виїзний моніторинг роботи Новоград-Волинського місцевого центру з надання БВПД та провели ряд заходів для налагодження співпраці та подальшої організації інформаційно-просвітницької роботи.

Під час візиту до Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги моніторингова група обговорила з фахівцями місцевого центру ряд питань, пов’язаних із організацією надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, процедуру порядку реєстрації, опрацювання та оплати актів надання БВПД. Також акцентували увагу на роботі відділів: представництва, фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку, правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БВПД, ведення організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу.

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Тимур Кашапов провів круглий стіл на тему: «Організація роботи адвокатів відповідно до вимог стандартів якості надання БВПД у цивільних та адміністративних справах».

Також начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко проводила моніторинг відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги. Олена Герасименко спільно з Тимуром Кашаповим, в рамках перевірки роботи відділу представництва були присутні у судовому засіданні з розгляду кримінального провадження.

Головний спеціаліст Новоград-Волинськогомісцевого центру Ірина Колесник та начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Дар’я Гончарова спільнопровели лекцію-семінар у Новоград-Волинському міському центрі зайнятості для представників людей з обмеженими фізичними можливостями: «Система безоплатної вторинної правової допомоги в Україні», «Реалізація Всеукраїнського соціального проекту «Я маю право.

Під час роботи моніторингової групи начальник відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Марина Куратова вивчила правильність організації та ведення бухгалтерського обліку в частині нарахування та виплати заробітної плати працівникам місцевого центру та бюро, формування внутрішньої звітності установи – меморіальних ордерів № 2, 5, 6, 8, 9, 10, 13 та відображення підсумків у книзі «Журнал-головна».

Головний спеціаліст відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко провела моніторинг порядку прийняття, опрацювання та оплати актів надання БВПД від адвокатів за дорученнями місцевого центру.

Крім того, головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталя Ярошенко акцентувала увагуна кадрових питаннях і правильності оформлення відповідної документації.

monitoring Nov-Vol 1 monitoring Nov-Vol 2
monitoring Nov-Vol 3 monitoring Nov-Vol 4
monitoring Nov-Vol 5 monitoring Nov-Vol 6
monitoring Nov-Vol 7 monitoring Nov-Vol 8
monitoring Nov-Vol 9 monitoring Nov-Vol 10
monitoring Nov-Vol 11 monitoring Nov-Vol 12
monitoring Nov-Vol 13 monitoring Nov-Vol 14