назад

На Самбірщині відбулись заходи, приурочені до Дня захисника України

Sambir den zahysnyka1“Нескорені. Інтерв’ю з Героями АТО” – така назва книги Валентини Разуменко, на презентації якої були присутні фахівці Мостиського бюро правової допомоги.

Також відбулось урочисте відкриття фотовиставки “Добровольчий батальйон ОУН: чотири роки війни” та виставки військової техніки, організованої військовослужбовцями частин А3817 та А0807 м.Самбора, у яких взяли участь працівники Самбірськогомісцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Sambir Den zahysnyka2

Цього ж дня, 12 жовтня 2018 року, фахівці Турківського бюро правової допомоги провели робочу зустріч у Турківському районному військовому комісаріаті, під час якої обговорили питання співпраці, зокрема, що стосуються правопросвітництва та розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Окрім того, обговорили актуальні проблеми, які виникають в осіб, що проходять військову строкову службу та службу за контрактом.

Під час зазначених заходів поширювали інформацію щодо реалізації Всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Самбірському місцевому центрі з надання БВПД за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 6-06-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).