назад

Нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків

Sum 2017 02 03В урочистій атмосфері працівники відділу «Краснопільське бюро правової допомоги» Сумського МЦ з надання БВПД  відзначили переможців конкурсу дитячих малюнків на тему «Мої права».

 3 лютого 2017 року  в Краснопільській загальноосвітній школі IIII ступенів відбулася загальношкільна лінійка. В цей день працівники відділу «Краснопільське бюро правової допомоги» Сумського МЦ з надання БВПД  завітали до школи з метою відзначення переможців конкурсу дитячого малюнку на тему «Мої права», що проводився на початку грудня 2016 року з нагоди Міжнародного Дня Прав Людини, за ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та за підтримки ГО “Правозахист”, яка надала матеріальну підтримку. 

Пролунав Гімн України, з нагоди вручення дипломів та подарунків за участь у конкурсі з привітанням виступила заступник директора з виховної роботи Валентина БОРЩ. В короткому виступі Валентина Григорівна  зазначила про необхідність залучення дітей до таких заходів, як конкурс дитячих малюнків. «Школа є будинком, де формується фундамент дитячого сприйняття світу, заснованого на принципах толерантності, справедливості, рівності, свобод людини. Право передбачає не тільки свободу волевиявлення людини, а й несе обов’язки, відповідальність», -наголосила вона. Розвиток правової культури у дітей в подальшому стане поштовхом для  створення більш гуманного, толерантного суспільства. Особливу подяку керівник бюро висловив Олексію ОСАДЧОМУ за малюнок «Права дитини», який  посів перше місце у номінації 4 категорії (учні 10-11 класів загальноосвітніх закладів) – йому вручено цінний подарунок. Також свої відзнаки отримали: Лілія ГОРЕЦЬКА, учениця 10 класу школи, за малюнок «Кожна дитина має право на освіту» в цій же категорії, яка посіла 3 місце; Валерія КАТРИЧЕНКО, учениця 7 класу школи, за малюнок «Я маю право на відпочинок», яка посіла друге місце в 3-ій категорії (учні 5-9 класів). Неабиякий хист у створенні колажу на тему «Я – людина і маю права» проявив учень 3-го класу школи Тарас ЛЕУНОВ. Його творчість сподобалася журі конкурсу та відзначена подарунком. Відповідні відзнаки отримали й інші діти школи.  Дипломантам та учасникам конкурсу були вручені  дипломи, призи та подарунки. Переможець конкурсу Олексій ОСАДЧИЙ подякував працівників бюро за приз та подарунки, і завірив, що він із задоволенням і надалі буде приймати участь у таких конкурсах, адже йому дуже подобається малювати.

Відділ «Краснопільське бюро правової допомоги» Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: 42400 Сумська обл.

смт. Краснопілля , вул. Перемоги, 2

Тел. (05459) 7 11 24

Графік роботи:

 

Пн. – Пт. З 8-00 до 17-00