назад

НАЗК надали роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів

SuR 171017 2517 жовтня у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбувся семінар-тренінг у межах інформаційної кампанії з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів, реалізований Національним агенством з питань запобігання корупції за підтримки Програми розвитку ООН. Участь в заході взяли представники відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги

Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області – начальник відділу Володимир Жалковський та головний спеціаліст Марина Андрієнко.

Семінар-тренінг відбувся на виконання визанчених Парламентом та Урядом завдань з підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов’язань, передбачених Законом України «Про запобігання корупції».

SuR 171017 22

SuR 171017 23

Доповідачами в межах заходу виступили керівник другого відділу (Східний регіон) Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Ігор Степанов та заступник керівника другого відділу (Східний регіон) Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Олексій Юрков.

SuR 171017 21

SuR 171017 26

Захід пройшов у формі активного діалогу та обговорення нагальних питань, що виникали в учасників семінару.

SuR 171017 24