назад

У Регіональному центрі обговорили поточний стан справ

SuR 171017 1117 жовтня у Регіональному центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області відбулася щотижнева робоча нарада під головуванням директора Олени Демченко. Представники відділів центру звітували про поточний стан справ та планували подальшу роботу. Про проведення моніторингової діяльності у місцевих центрах

у ІІІ кварталі 2017 року розповіла начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Наталія Поставська.

Щодо діяльності відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомив начальник відділу Володимир Жалковський.

«У вересні 2017 року нами було видано 195 доручень. З них: за призначенням – 98, окрема процесуальна дія – 27, щодо затриманих за підозрою у вчиненні злочину (КЗ) – 35, адміністративні затримання – 0, адміністративний арешт – 0, ПЗМХ – 7, екстрадиція – 1, ст. 537 КПК України – 17, за зверненням засуджених – 10», – зазначає він.

SuR 171017 12

Звітували про здійснену роботу й начальник відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Казбан та головний спеціаліст відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Вікторія Бардак.

«За період з 01.09.2017 р. по 30.09.2017 р. на сайті Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області було розміщено 114 інформаційних матеріалів. На сторінці центру в соціальній мережі Facebookз’явилося 29 постів», – зазначає Вікторія Бардак.

SuR 171017 13

Під час наради було обговорено проведення комунікативного заходу з презентації методичних рекомендацій «Програма надання безоплатної правової допомоги: розроблення, планування, виконання, звітування», що відбудеться за підтримки та участі представників Координаційного центру з надання правової допомоги, українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» та Міжнародного фонду «Відродження». Захід відбудеться 26 жовтня у Конотопському місцевому центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім того, присутні доповідали про стан реалізацій проекту «Я МАЮ ПРАВО!» на Сумщині.

SuR 171017 14

Після щотижневої наради з колективом Регіонального центру Олена Демченко провела скайп-нараду за участі представників місцевих центрів з надання БВПД, під час якої обговорили нагальні робочі питання.