назад

Об’єднати зусилля, щоб допомогти

AD1Адресна допомога полегшує доступ громадян до правової допомоги. Розуміючи важливість забезпечення рівних можливостей для кожного розв’язувати свої життєві проблеми у правовий спосіб, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області спільно з Головним територіальним управління юстиції у Житомирській області надають адресну правову допомогу.

У рамках проведення загальнонаціонального проекту «Я маю право», 25 січня перший заступник начальника Ірина Волошина спільно з фахівцями Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Яною Вельган та Вікторією Тогуновою провели консультування громадян в приміщенні Головного територіального управління юстиції.

AD2
Так, з проблемою отримання земельної ділянки звернувся учасник бойових дій з дружиною. Права чоловіка були порушені, йому неодноразово відмовляли в отриманні даної соціальної пільги. Тому фахівці роз’яснили йому порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги та прийняли потрібні документи одразу під час прийому.
Окрім цього, у сім’ї виникали проблеми з оздоровленням дітей з інвалідністю. Спеціалісти надали фахову правову консультацію з цього питання.
У той же день перший заступник начальника Ірина Волошина та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Олена Вовнюк надали адресну правову допомогу жінці з Житомира. Її цікавили питання стягнення аліментів за рішенням суду та оформлення спадщини. Жінці детально розповіли, як вирішити її питання у правовий спосіб.

{module РЦ}

{module Житомирський МЦ}