назад
06.02.17

Полісменам Вінниччини нагадали про недопустимість порушень закону під час затримання

03.02 13 лютого 2017 року заступник директора Регіонального центру з надання БПВД у Вінницькій області Марина Лукіянова провела навчальну лекцію для співробітників Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Під час зустрічі Марина Лукіянова розповіла полісменам про роботу центрів з надання БВПД та порядок інформування регіонального центру про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заступник директора детально проаналізувала можливі випадки порушення працівниками правоохоронних органів такого порядку та наголосила, що на сьогодні зазначені порушення контролюються та фіксуються. У ході лекції присутні також ґрунтовно обговорили недопустимість порушень у момент затримання як з боку слідчого, так і зі сторони адвоката.

Марина Лукіянова проаналізувала співпрацю регіонального центру з надання БВПД з Вінницьким відділом поліції протягом останніх років. Також вона підкреслила, що центри з надання БВПД постійно працюють над підвищенням якості надання послуг та всіляко сприятимуть роботі адвокатів.

03.02 2

Нагадуємо, Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82. Адреси розташування центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги по Україні, можна переглянути тут. Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).